pinterest instagram twitter FB moon sun
Home
Ideas Genie Genie_below
Work Contact Links

Ideeën

Die zijn oneindig! Vooral door samen te werken maak je de mooiste dromen waar.
Leppers Media Design werkt graag samen met de klant door hen te betrekken in het gehele proces. Zo ontstaat er een persoonlijk ontwerp dat echt bij de visie en uitstraling van de persoon of het bedrijf past.
Lees meer


Beeldmerken creëren is wat ik super graag doe door schetsmatig een ontwerp te laten ontstaan. Zelf doen? Kijk op de DIY LOGO pagina.

 
 
 

Identiteit

Wat maakt het bedrijf herkenbaar, komt dit terug in de huisstijl, bijvoorbeeld door een pakkende tagline? Zo kan men in een oogopslag zien wat een bedrijf doet. Bij mij is dat media design. Dit heb ik pas aangepast. Media design is meer zeggend dan design alleen.
Lees meer


Zorg dat de huisstijl overeind blijft staan en vraag advies.

Neem contact op.
 

Logo - Social Media - Marketing

& Web


De beat van een hart in mijn logo staat voor muziek, leven vanuit je hart en kleurrijk denken. De genie is een beeldmerk getekent met Bamboo. Het is door een concept te maken allemaal bedacht net als de harmonie in kleur.
Lees meer


Social media is een veranderend medium. welke afmetingen komen het beste uit? Hoe zorg je voor eenheid? Ik help je er graag bij, zie voorbeeld Miss Juicer op Facebook.

Marketing begint bij je website en is veel meer dan dat. Ik blijf mij hierin ontwikkelen door b.v. Google marketing en Social media congressen te bezoeken, ik help je graag om beter gevonden te worden.

 

Wensen

vertalen

naar een

kloppend

ontwerp

 
 

Meer over..

Als kind al gedreven in tekenen en vormgeven met het streven naar buiten te brengen wat in het hoofd zit. Opdrachten werden gemakkelijk tot uiting gebracht. Zelfs met een typemachine waren tekeningen te creëren.

Tegenwoordig is het Bamboo tablet favoriet.

Lees meerDoor de opleidingen en diverse werkervaring in andere vakgebieden is er een diversiteit aan huisstijlen van uiteenlopende bedrijven uit vele branches voorbij gekomen.

Ik werk met Adobe Illustrator om strakke vector afbeeldingen te maken, met Photoshop om foto's te bewerken, met Dreamweaver en WordPress voor webdesign en met Adobe XD om clickable demo's te maken. Met Premiere Pro en Aftereffects bewerk ik video's.


Day 'N' Night

De nacht met haar prachtige sterren, de dag met haar warme zon.. ik houd van beide, hier is een automatische overgang. Control day 'n' night? klik op de zon of op de maan.
Dit is geheel bedacht door Leppers Design!


Net als dit aangepaste Twitter vogeltje geheel in stijl van de site.


Een idee?

Komt er spontaan een idee naar boven?
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken via Telefoon, WhatsApp, Messenger of reallife met een lekkere smoothie!