pinterest instagram twitter FB moon sun
Home
Ideas Genie Genie_below
Work Contact Links

Wat kan ik betekenen?

Wensen van de klant vertalen in een herkenbare huisstijl om media vorm te geven en zorgen dat dit klopt met de gewenste uitstraling.

Een genie uit een lampje, verwijst naar deze missie en mijn stad Eindhoven.
I Love This City!
Lees meer


Je hebt iets in je hoofd maar kan het zelf niet verwerken tot een bruikbaar beeld? Wel ideeën maar geen keuze kunnen maken? Enkel advies nodig of juist alles uit handen willen geven? Professioneel overkomen doe je met scherpe illustraties en een origineel logo, onderscheidend maar herkenbaar op alle media kanalen, daar zorgt Leppers media design voor!

Digitaal tekenen

Als kind maakte ik tekeningen op papier en illustraties met de typemachine door middel van x-jes. Totdat ik Paint tot mijn beschikking had, ik was er uren zoet mee. Wat ging er een wereld voor mij open toen ik met Illustrator en Photoshop leerde werken. Geen mislukte tekening meer door een fout streepje, wat een verademing!

Dit schattige twittervogeltje maakte ik in stijl van mijn site.
Neem contact op.

 

Wensen

vormgeven

naar een

beeld dat

klopt

 

Social Media

Social media is een veelgebruikt medium in deze tijd. Vraag hulp om creatieve uitingen te bedenken en vorm te geven.
Meer media?


Andere media die ik graag vorm geef; een video, wesite, een portret, artwork voor een record, een verpakking, promotie materiaal, een postzegel, een sticker..

portret
 
 
 

Jij wilt

geld

besparen?!

--> DIY

LOGO

 

Logo, Marketing & Web

Specialisatie is de sleutel naar succes, voor mij is dat eenheid brengen in alle uitingen die een bedrijf heeft, ook wel de huisstijl of branding genoemd.

Helpen om een bedrijf of product de juiste identiteit te laten uitstralen. Ideeën en wensen omzetten in bruikbare ontwerpen: van klant idee naar kloppend ontwerp.
Zie een voorbeeld hieronder


Een beetje DIY en een beetje van de Designer. Het bolletje met breinaalden van lage resolutie kwaliteit is vervangen door een strak design. Het kaartje, productlabels en prijskaartjes hebben allemaal dezelfde uitstraling gekregen.


DIY -->

LOGO

Designer te duur? Do It Yourself! Iedereen kan een logo maken in deze tijd, je hoeft alleen maar een aantal stappen te volgen. Kijk op Mijnmediadesign.nl voor Media Gidsen.
Ik heb media gidsen gemaakt omdat ik graag zzp-ers wil helpen die het graag zelf willen doen ik kijk mee en geef gericht advies. 

Op Mijn Media Design vind je ook gratis informatie.  


Over deze site

Deze site is tot stand gekomen met Personal Branding in het achterhoofd, gemaakt met een extra persoonlijk tintje door b.v. de persoonlijke Twitterfeed op de Links pagina.